Teamet

Dina Weinkouff Hansen

Ejer af Suavida, sygeplejerske og familieterapeut

Jeg er en kvinde på 38 år.

Jeg blev uddannet sygeplejerske i 2014 og har en bred sygeplejefaglig erfaring.

Senere har jeg specialiseret mig indenfor psykiatrien og særligt spiseforstyrrelse.

Jeg har både en personlig og en faglig erfaring indenfor netop spiseforstyrrelse.

Jeg har arbejdet på et døgnafsnit for spiseforstyrrelse for både børn, unge og voksne. Jeg er herigennem grundigt bekendt med den miljøterapeutiske tilgang og behandling man anvender i psykiatrien, samt den spisestøtte man tilbyder.

Jeg er familievejleder og er ved at certificere mig, som neuroaffektiv familieterapeut.

Før jeg åbnede denne klinik SuaVida har jeg været ansat i kommunalt regi, som støtte og behandler af spiseforstyrrelse med indsats i eget hjem – hos familien.

Jeg tror på og har via mit arbejde set, at denne kombination af familieinddragelse og behandling af spiseforstyrrelse hos børn og unge er en vigtig og afgørende kobling – og min erfaring er, at den prioritering i behandling for spiseforstyrrelse mangler i psykiatrien.

Derfor er behandlingen hos SuaVida fokuseret på, at når familien (eller den/de omsorgspersoner der er i den unges liv) kan inddrages – skal de inddrages – og ikke bare inddrages, men indtænkes i hele behandlingen og vejen mod at komme sig.

Der skal tages hånd om ALLE – for når spiseforstyrrelsen rammer – så rammer den alle – hårdt!

Hos mig vil I møde et menneske der er passioneret, kærlig og i bund og grund bare virkelig gerne vil hjælpe. Jeg tror på, at det er når man mærker tryghed og relation, kærlighed og omsorg, at der er grobund for at arbejde med sig selv – helt i øjenhøjde og uden en fastlagt dagsorden – for den skaber vi sammen. Men det er vigtigt, at du altid går herfra med en følelse af at der er ”styr på” det – og at du har dig selv med.

Jeg tror ikke på udvikling uden mening – det skal give mening for DIG.

Privat er jeg gift med min mand Jonas og sammen har vi fire dejlige børn.

Marta Madiotto

Ernæringskonsulent og sundhedsformidler

Jeg er ernæringskonsulent & sundhedsformidler med egen praksis- og klienterfaring siden 2010. Jeg har blandt andet undervist i vægttabsklubben VoresSundhed i Valby & Ringsted gennem en årrække, samt indgået i et 3-årigt boligsocialt sundhedsprojekt i København. I dette projekt var jeg ansvarlig for implementeringen af individuel kostvejledning og sundhedsformidling til udsatte etniske kvinder. I øjeblikket er jeg ernæringskonsulent i et tværfagligt samarbejde for behandling af klienter med spiseforstyrret adfærd. Sideløbende er jeg ved at videreuddanne mig som Biopat/Naturopath ved Institut for biologisk medicin.

Min passion er at guide og lede mennesker i alle aldre til et liv med sunde tilvalg, hvorved balancen opnås i et samspil af den enkeltes fysiske, psykiske og sociale velbefindende. Vejen mod et sundere liv er sjældent ligetil, men kan tværtimod føles snoet, bumpet og overvældende. Derfor bør al kostvejledning og sundhedsformidling altid tage udgangspunkt i det enkelte individ og vedkommendes egen rejse gennem den store sundhedsjungle. Du er nødt til at træde din egen sti og finde din egen vej. En vej som føles naturlig for dig, let og opløftende og som understøtter et positivt og opmuntret sind. At leve et sundt liv skal frem for alt være en glæde, en gave til sig selv og ens kære.

Jeg benytter mig af en bred vifte af værktøjer og kostvejledningsmetoder. Hvilke som anvendes afhænger af den enkeltes behov, hvorved alle forløb vil være skræddersyet og tage udgangspunkt i en holistisk og grundig helhedsanalyse, som danner grundlaget for i hvilken retning vores rejse sammen starter. Fokusområder som jeg oftest udforsker med klienter med spiseforstyrret adfærd, er evnen til at mærke kroppen, og lære at respektere den, intuitiv spisning og mad som cooping strategi. Jeg guider dig fra et kaotisk, til et stabilt måltidsmønster og sikrer mig at du, ved hjælp af ernæringsterapi, kan genfinde balancen i kroppen på celleplan.

Personligt er jeg 36 år, bosiddende i Køge med min mand gennem 13 år og sammen har vi 4 børn.

Maria Eliasen

Yogalærer

Jeg er 31 år gammel og bor i Køge med min mand og datter. Her underviser jeg i Yoga for begyndere, Blid Aftenyoga og laver fordybelsesklasser. Du har mulighed for enetimer hos mig, som et supplement til din behandling, hvor du kan arbejde med kroppen, åndedrættet og at finde åndehuller og pauser i hverdagen.

Første gang jeg mødte yoga, var jeg meget skeptisk og de første par år, forlod jeg altid klassen inden Savasana (den sidste, liggende afspænding), fordi jeg slet ikke kunne holde ud at være alene med mine tanker.
Jeg sejlede gennem den ene depression efter den anden igennem mine teenageår, men siden jeg var til min første yogaklasse som 19-årig, har jeg ikke haft en eneste.

I 2021 påbegyndte jeg min yogalæreruddannelse hos Kula Yoga, og i 2022 begyndte jeg at undervise sideløbende med min uddannelse.

Derudover underviser jeg yoga og valgfaget Eksistens via Køge Ungdomsskole, hvor vi snakker og arbejder med nogle af livets store spørgsmål ud fra yogafilosofiens vigtigste element: Ahimsa. Mindst mulig skade på sig selv og alt omkring dig.

Uddannelse:

I maj 2022 blev jeg færdiguddannet i Hatha Vinyasa yoga med rødder i Anusara yoga. I december 2022 færdiggjorde jeg Restorativ Yoga uddannelsen og er derfor også Restorativ yogalærer. Alle de flotte ord, betyder egentligt bare at jeg:

– Er uddannet inden for klassisk yoga og yogafilosofi
– Har stor viden om skadesforebyggelse i Asanas (fysiske stillinger)
– Tager min rolle som underviser seriøst og uddanner mig løbende, for at kunne tilbyde dig den mest kompetente og inspirerende undervisning som overhovedet muligt.